Ющишин: Будь-якому футболісту важко без року ігрової практики

04 мая 2024, 08:58 | Футбол
Вадим Ющишин, фото НК Верес
Размер текста:

Рівненський Верес посеред тижня поступився київському Динамо в перенесеному гостьовому матчі п’ятого туру української Прем’єр-ліги.

Динамо Київ — Верес 3:0 Відео голів та огляд матчу УПЛ Після завершення гри воротар "червоно-чорних" Вадим Ющишин прокоментував виступ власної команди.

"Востаннє в офіційному матчі грав рік тому. Ті, хто був зі мною упродовж цього року, знають, що для мене цей період був дуже важким. І у кар'єрі, і у житті.

Усе почалося з важкої травми, потім була невизначеність щодо того, чи залишатись у клубі. Залишився, доводив, що можу грати в основі.

Звісно, важко після року без ігрової практики. Будь-якому футболісту важко в такій ситуації.

Старався продемонструвати, на що здатен на даний момент.

Щодо першого пропущеного м'яча — всі мабуть могли б зіграти краще в тому епізоді. Гравці у стінці розійшлися. Та й я міг зіграти краще. Не дограли на добиванні. Тому, це командне недопрацювання.

Загалом, перший тайм у нашому виконанні був доволі непоганим, намагались грати на контратаках", — заявив український виконавець.

Наступний матч рівненський Верес проведе вдома проти закарпатського Миная.

По материалам: veres.club
Источник: football.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
День ангела  сегодня  | 
 18 мая 2024

Древнееврейское имя - следующий по пятам. Яша относится к числу практичных, расчетливых детей. Он немного тугодум, должен привыкнуть к новой ситуации и к н... Читать дальше