Реал Мадрид — Кадіс. Напередодні

04 мая 2024, 08:34 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Football.ua представляє прев'ю до матчу 34-го туру чемпіонату Іспанії, який пройде 04 травня і розпочнеться о 17:15.

У рамках тридцять четвертого туру іспанської Ла Ліги між собою зійдуться Реал Мадрид та Кадіс. Поєдинок обіцяє бути нелегким для обох колективів.  

РЕАЛ МАДРИД — КАДІС  СУБОТА, 04 ТРАВНЯ, 17:15. САНТЬЯГО БЕРНАБЕУ, МАДРИД. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ХАВ'ЄР ВІЛЬЯНУЕВА. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO.  

У разі, якщо Реал виграє цей матч, а Барселона програє або зіграє внічию з Жироною, мадридський колектив зможе відсвяткувати чемпіонство. Однак спочатку він повинен перемогти команду з Кадіса.  

  Реал Мадрид, безсумнівно, є фаворитом, але перед матчем проти Кадіса варто врахувати кілька факторів.   По-перше, ця зустріч відбувається між двома вирішальними матчами з мюнхенською Баварією у Лізі чемпіонів. Тому в можна очікувати сильної ротації складу без участі основних гравців. Тим не менш, нічия або поразка іспанського гранду була б величезною сенсацією.  

  Можливо, героєм матчу будет Джуд Беллінгем, який бере участь у змаганні за корону найкращого бомбардира Ла Ліги, тому його результативність і потенційні голи дуже ймовірні. Але все буде залежати від ротації складу, можливо, основну роль візьмуть на себе Браїм Діас, Хоселу чи хтось з інших гравців найближчого резерву.  

  У листопаді минулого року Реал легко переміг Кадіс, перемігши на виїзді з рахунком 3:0. Комнада Карло Анчелотті домінувала протягом усього матчу, і господарі абсолютно нічого не могли вдіяти проти суперника.  

  Майбутній поєдинок стане лише 11-м в історії цих колективів. Більшість матчів виграв, звісно, ??Реал, що здобув перемоги в 7 з попередніх 10 матчів. Кадіс лише раз зумів виграти у Реала і це сталося в сезоні-2020/2021, коли "бланкос" проводили не дуже вдалий сезон.  

  Баланс прямих матчів складає 10 матчів.

7 перемог Реала, 2 нічиїх і перемога Кадіса.  

  Баланс м’ячів зараз 19:6 на користь Реала.  

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ  Реал:  Куртуа — Карвахаль, Мілітао, Начо, Гарсія — Камавінга, Себальйос, Модрич, Діас — Хоселу, Гюлер  Кадіс:  Ледесма — Карселлен, Фалі, Чуст, Ернандес — Наварро, Алькарас, Фернандес, Собріно — Рамос, Хуанмі  Не зіграють: Алаба — Ернандес, Куаме, Мере, Сант Еметеріо, Усу, Марі  Під питанням: Чуамені — ..  

ПОТОЧНА ФОРМА ОЧНІ ЗУСТРІЧІ  прогноз 3:1

Источник: football.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Облако тегов
Тайна имени

Славянское имя, означающее «святая слава». Растет спокойным ребенком, часто простужается, имеет слабые легкие и бронхи. Предрасположенность к респираторным... Читать дальше