Гендиректор АПЛ заявив, що 115 порушень Манчестер Сіті фінансових правил розглянуть "найближчим часом"

26 апреля 2024, 17:17 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Дата розгляду справи вже призначена, але поки що не оголошена.

Генеральний директор англійської Прем'єр-ліги Річард Мастерс заявив, що слухання у справі Манчестер Сіті про можливі порушення фінансового регламенту пройдуть "найближчим часом".

Нагадаємо, у лютому минулого року було оголошено, що Сіті пред'явлені звинувачення у 115 окремих можливих порушеннях фінансових правил (FFP) у період з 2009 до 2018 року.

У свою чергу, Манчестер Сіті випустив заяву, в якій, очевидно, спростовує всі факти можливих порушень.

Правила фінансового фейр-плей АПЛ: скільки клуби можуть витрачати та які покарання можливі "Це дуже різні звинувачення.

Якби який-небудь клуб, чи то чинний чемпіон, чи ні, був би визнаний таким, що порушив правила за 2023 рік, він опинився б у такому самому становищі, як Евертон або Ноттінгем Форест.

Обсяг і характер звинувачень, висунутих проти Манчестер Сіті, про які я взагалі не можу говорити, розглядаються зовсім інакше. Дата цього слухання вже призначена", — наводить слова Річардса журналіст Бен Рамсбі у своєму твіттері.

Додамо, що Манчестер Сіті продовжує боротьбу за чемпіонський титул АПЛ цього сезону. Після 33 ігор Сіті набрав 76 очок та відстає від Арсеналу на один бал, але у "канонірів" на один матч зіграно більше.

Источник: football.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
День ангела  сегодня  |  завтра
 08 мая 2024

От польского славнейший. Станислав - несколько психопатичный ребенок, любой ценой добивается своего, упрям и несдержан. И, хотя он добрый человек, эти черт... Читать дальше

Новини українською