Срна – про те, чи відпустить Шахтар своїх гравців на Олімпіаду: Якщо в нас кваліфікація ЛЧ, і ми відпускаємо Криськіва, Бондарен

26 апреля 2024, 15:11 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

В Шахтарі поки не можуть дати точної відповіді.

Спортивний директор Шахтаря Дарійо Срна розповів, чи готовий клуб відпустити гравців на ОІ-2024 у Парижі.

"Я не знаю, чи потрапимо в Лігу чемпіонів, чи будемо грати кваліфікацію ЛЧ. Звісно, ми завжди йдемо назустріч збірній, і треба йти назустріч, це найважливіше саме в такій ситуації. Але я вам сьогодні нічого не можу сказати.

Треба поговорити з тренером збірної, з нашим головним тренером. Треба знайти спільну мову. Це не просто зараз сказати: "Відпускаємо", потім: "Не відпускаємо". Треба домовитися по-людськи та прийняти рішення, яке буде корисним і для збірної, і для Шахтаря.

Якщо в нас кваліфікація, і ми відпускаємо Криськіва, Бондаренка, Судакова – хто буде в нас грати? Тому ми повинні подивитися, коли буде кваліфікація, коли буде збірна, скільки днів, куди. Ротань – чудовий хлопець, і ми з ним на зв’язку.

Я впевнений, що ми з ним знайдемо спільну мову, ви тут не переживайте.

Все може бути. Але перше у нас в голові – допомогти збірній. І допомогти собі. Збірна України – це благо. Перший раз на Олімпіаду потрапити – це теж треба поважати. Ми будемо вболівати за Україну, і ми сподіваємося, що наші футболісти будуть там допомагати робити успіх збірній України на Олімпіаді", — сказав Срна в інтерв'ю KDK.

Топ-10 футболістів, яких дискваліфікували за допінг

Источник: football.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Последние новости  Украина  |  Россия  |  Мир
  
Облако тегов
Толкование снов
 (Сонник Даниловой)

Сновидения, связанные с ритуальным сексом, имеют корни в архетипах и мифологическом ... Читать дальше