Хаві: Гравці змусили мене зрозуміти, що мені треба продовжувати

25 апреля 2024, 15:26 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Іспанський фахівець пояснив своє рішення залишитись у Барселоні.

Головний тренер Барселони Хаві прокоментував своє рішення залишитися на чолі "блаугранас", незважаючи на свою заяву про відхід, зроблену в січні.

"Я великий фанат Барселони. Я завжди намагаюся зробити все можливе для клубу, і це найголовніше. Коли я зустрівся з президентом, він мав велику довіру до мене, як і вся рада директорів.

Підтримка гравців була дуже важливою для мене. Саме вони змусили мене зрозуміти, що мені треба продовжувати. Цей проект не завершено, хоча ми, можливо, і не виграємо трофеї цього сезону.

Вболівальники також змусили мене подумати, що мені треба продовжувати. І насамперед я вважаю себе готовим до цього. Одним колективом ми бачимо себе здатними робити великі справи.

У січні я думав, що найкраще змінити напрямок, але динаміка змінилася, і після зустрічі з президентом я подумав про благо клубу, і ми вирішили продовжувати. Ми збираємося працювати з усім ентузіазмом.

Хто б що не говорив про мій контракт, той завдасть шкоди.

Лапорта та Деку знали, що я не зароблю жодного євро, якщо піду. Це нашкодило б тільки мені, і президент знає, що гроші за моїм контрактом, якби я пішов, перейшли б до наступного тренера.

Це колективна справа, є консенсус. Я людина клубу. У мене прекрасна гармонія з Деку та президентом. Ми одна родина. Я завжди прагну кращого для клубу. Я не ставив умов для продовження роботи", – сказав Хаві на прес-конференції.

Раніше своїми думками про рішення Хаві залишитись поділився президент Барселони Жоан Лапорта.

Источник: football.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Последние новости  Украина  |  Россия  |  Мир
  
День ангела  сегодня  |  завтра
 05 мая 2024

В переводе с латинского: снисходительный. В детстве - спокойные мальчики, у родителей с ними горя нет. Добры и любознательны, повзрослев, остаются такими ... Читать дальше