Де Рон: Ювентус у фіналі? Аталанта може обіграти кого завгодно

25 апреля 2024, 10:27 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Півзахисник бергамського клубу прокоментував вихід до фіналу Кубка Італії.

Напередодні бергамаська Аталанта переграла флорентійську Фіорентину в матчі-відповіді півфіналу Кубка Італії та здобула перепустку до вирішальної дуелі.

Аталанта — Фіорентина 4:1 Відео голів та огляд матчу Після завершення гри півзахисник "Богині" прокоментував виступ власної команди.

"Ми дуже щасливі, знову вийти у фінал — це чудове відчуття. Особливо після поразки у Флоренції. Нам пощастило, що ми одразу ж забили гол, і це додало нам упевненості, тоді як після цього почалась трохи брудна гра.

У другому таймі ми помітно активізувались, з’явилось багато вільного простору. Шкода тільки, що пропустили гол під час "мертвої" подачі суперників. Але, знову повторююсь, головним було саме вийти у фінал.

Чи можете ми обіграти Ювентус? Ми можемо обіграти кого завгодно, але це буде нелегко.

У Юве є багаторічний досвід участі у фіналах і це дійсно чудова команда, яка завжди знаходить гол, навіть коли гра їй не вдається.

Ми в свою чергу будемо дуже раді зіграти ще один фінал, особливо в Римі при повному стадіоні, оскільки наш минулий фінал в Реджо-Емілії відбувався ще на порожньому стадіоні. Цього ж разу хочемо привезти на цей фінал все Бергамо", — заявив нідерландський виконавець.

У фінальному матчі Кубка Італії бергамаська Аталанта зіграє проти туринського Ювентуса.

Источник: football.ua



Теги:
 все один Шкода
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Новини українською