Дайч — лише другий тренер Евертона, який зміг обіграти Ліверпуль в епоху Клоппа

25 апреля 2024, 01:08 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Першим та єдиним до цього був Карло Анчелотті.

У рамках перенесеного матчу 29-го туру англійської Прем'єр-ліги Евертон у мерсісайдському дербі впевнено обіграв Ліверпуль на Гудісон Парк (2:0), завдавши нищівного удару по чемпіонським амбіціям принципового суперника.

Як повідомляє статистичний портал Squawka, Шон Дайч став лише другим головним тренером "ірисок", якому вдалося здобути перемогу над Ліверпулем на чолі з Юргеном Клоппом (німець є керманичем "червоних" з жовтня 2015 року).

Раніше подібне вдавалося лише поточному керманичу мадридського Реала Карло Анчелотті, коли він в якості головного тренера Евертона здолав команду Клоппа на Енфілді у лютому 2021 року з рахунком 2:0.



Щодо перемог Евертона над Ліверпулем саме на домашньому Гудісон Парк, то це сталося вперше з 2010 року (2:0), а одним із авторів голів у ворота "червоних" тоді став поточний головний тренер лондонського Арсеналу Мікель Артета.

Зазначимо, що в епоху Юргена Клоппа в Ліверпулі на посаді головного тренера Евертон також очолювали такі фахівці, як Роберто Мартінес, Рональд Куман,  Сем Еллардайс, Марку Сілва, Данкан Фергюсон, Рафаель Бенітес та Френк Лемпард.

Источник: football.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Последние новости  Украина  |  Россия  |  Мир
  
Облако тегов
Толкование снов