У Слота запланована зустріч із Ліверпулем для обговорення ключових питань майбутнього проєкту

23 апреля 2024, 21:47 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Керманич Феєнорда зацікавлений у тому, щоб замінити Юргена Клоппа на посаді головного тренера "червоних".

Напередодні безліч авторитетних джерел повідомили про те, що керівництво Ліверпуля хоче бачити поточного головного тренера Феєнорда Арне Слота в якості наступника Юргена Клоппа в якості керманича першої команди мерсісайдців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  ЩО ЧЕКАТИМЕ НА ЛІВЕРПУЛЬ ПІСЛЯ ЮРГЕНА КЛОППА?

Як повідомляє журналіст Фабріціо Романо, незабаром між нідерландським фахівцем та босами Ліверпуля відбудеться ще одна пряма зустріч, ціллю якої буде обговорення ключових питань щодо майбутнього проєкту в таборі "червоних".



За інформацією джерела, Слот зацікавлений у тому, щоб стати новим головним тренером Ліверпуля, тоді як в самому англійському клубі високо оцінюють кандидатуру 45-річного нідерландця.

Раніше повідомлялося, що Рубен Аморім є одним із головних кандидатів для Ліверпуля, проте за останні дні, за словами інсайдера Девіда Орнштейн, це призначення стало малоймовірним, а самого керманича лісабонського Спортінга почали активно пов'язувати з роботою в Вест Гемі.

Источник: football.ua



Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Последние новости  Украина  |  Россия  |  Мир
  
Толкование снов
 (Сонник Общий)

Увидеть во сне тяпку - предвестие того, что в скором времени вам придется затратить массу усилий, чтобы выполнить Читать дальше