Лапорта щодо незарахованого голу Ямала у ворота Реала: Якщо підтвердиться, що це був легітимний гол, ми не виключаємо, що вимага

22 апреля 2024, 17:53 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Президент Барси налаштований серйозно, але...

Президент Барселони Жоан Лапорта заявив, що клуб може вимагати перегравання матчу з Реалом, якщо буде доведено, що судді помилково не зарахували гол Ламіна Ямала у "El Clasico".

"Ми негайно звернемося до Технічного комітету арбітрів та Іспанської федерації футболу з проханням надати нам всі кадри, зроблені під час гри.  

Якщо підтвердиться, що це був легітимний гол, ми не виключаємо, що вимагатимемо перегравання матчу. Таке вже було в одному з європейських чемпіонатів через помилку VAR", — наводить слова президента Барселони Instant Foot.

Нагадаємо, у матчі 32-го туру іспаснької Ла Ліги між Реалом та Барселоною (3:2), вінгер "синьо-гранатових" Ламін Ямал

після передачі з кутового, пробив по воротах "вершкових". Голкіпер мадридського клубу Андрій Лунін відбив постріл, але є підозра, що м'яч повністю перетнув лінію воріт.

Головний суддя Сесар Сото Градо просигналізував про те, що гола не було, але потім протягом певного часу консультувався з системою ВАР. Зрештою іспанський рефері підтвердив своє рішення, яке викликало масу суперечок та критики після матчу.

Раніше воротар Барси Тер Штеген висловився про відсутність системи визначення голів у Ла Лізі.

Источник: football.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Облако тегов
Тайна имени

От старослявянского смутьянка, спорщица. В детстве эти малышки доставляют немало проблем своим родителям и воспитателям - плохим аппетитом, неспокойным нра... Читать дальше