Де Дзербі: Шахтар дозволив мені шукати іншу команду

16 мая 2022, 20:24 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Італійський тренер може більше не повернутись в Україну.

Головний тренер донецького Шахтаря Роберто Де Дзербі розповів, що керівництво "гірників" дозволило йому шукати собі нову команду.

"Кілька днів тому я повернувся з місячного турне з Шахтарем. З нами був лише один бразилець Марлон та ізраїльтянин Манор Саломон. Ми зробили благодійний тур, щоб фізично вивезти гравців із країни, бо вони не могли виїхати, і для товариських матчів, усі доходи від яких підуть українському народу. Я сьогодні в Римі, але в Україні люди живуть тим самим життям, що й кілька тижнів тому.

Моє майбутнє? Я не знаю, чекаю. Це питання не контракту, тому що я маю дозвіл на пошуки іншої команди.

Пропрацювати ще один рік у Шахтарі означало б бодай частково закрити рану команди, яку забрали з моїх рук не з футбольних причин.

Це важко уявити тренеру, який живе, щоб прогресувати та змушувати гравців рости.

Від жодної італійської команди я не отримував пропозицію. Я – італієць, а Італія – найкрасивіша країна з усіх. Там ти живеш краще, ніж будь-де. Я шукаю умови, щоб тренувати. Якщо це буде в Італії, я буду щасливішим. Якщо ні, це означає, що я покращусь в інших аспектах", — наводить слова Де Дзербі Tuttomercatoweb.com.

Раніше повідомлялося, що Де Дзербі скоро розірве контракт із Шахтарем і може очолити Наполі.

Источник: football.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ         
Реклама
Последние новости  Шоу-биз и культура
  
День ангела  сегодня  |  завтра
 28 марта 2024

От греческого - Дионису принадлежащий. Эти мальчики очень общительны. Их знают и любят все в округе. Приготовленным мамой завтраком Денис по дороге в школу... Читать дальше

Новини українською