Кривцов: Із кожним днем ми стаємо все краще

10 августа 2022, 16:39 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Гравець Шахтаря прокоментував черговий спаринг команди.

Донецький Шахтар провів товариський матч із аравійським клубом Аль-Адала, перегравши суперника із мінімальним рахунком 1:0.

Футболіст "гірників" Сергій Кривцов прокоментував виступ своєї команди та висловився стосовно великої кількості молодих виконавців у клубі.

"Трошки важкі погодні умови, дуже спекотно. Вважаю, що гра була добра як для футболістів, так і для тренерського штабу. Спека заважала, але умови для всіх однакові.

Суперник? Гарна команда. Вони люблять тримати м'яч, з ними дуже цікаво було грати. Це набагато краще, аніж "бій-біжи".

Дуже багато молодих гравців, але із кожним днем ми стаємо все краще і далі нам буде дещо легше. Дійсно, велика кількість нових молодих виконавців створює для нас певні складнощі.

 

Тренер вимагає від нас атакувального футболу, постійно тримати м'яч та отримувати задоволення від футболу", — розповів захисник.

?? «Щодня стаємо кращими» ? Сергій Кривцов поділився враженнями від контрольного матчу з ФК «Аль-Адала» та розповів про молодь і фізичний стан команди. #Shakhtar #ШахтарАльАдала pic. twitter.com/xBojawk8Ta — ?FC SHAKHTAR DONETSK (@FCShakhtar) August 10, 2022 Відзначимо, що о 20:00 донецький клуб зіграє проти Домжале.

Источник: football.ua



Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Последние новости  Украина  |  Россия  |  Мир
  
Теплее всего