Коваль: Хотів повернутись у Європу, а Шериф – великий клуб

16 августа 2022, 20:29 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Українець буде виступати у Тирасполі.

Український воротар Максим Коваль став новачком молдавського Шерифу влітку 2022 року. Він прокоментував свій трансфер.

"Гарні відчуття.  Видно, що великий клуб, великі здобутки у клубу.  Вони були, є та будуть.  Зі свого боку хочу стати частиною майбутніх досягнень. Я давно хотів повернутися до Європи.  Шериф — це дуже хороший варіант, дуже титулований і відомий у Європі клуб.

Я п'ять років провів у київському Динамо, де навіть мінімальна перемога з рахунком 1:0 вважалася поразкою.  Ми звикли вигравати.  Тому я розумію, куди я потрапив і які завдання ставить клуб.

Я не хотів їхати з Депортиво, але так склалися обставини, які не афішуватимемо.  Це залишиться зі мною.  У мене принцип – треба шукати причини у собі.  Це відіграло велику роль.  За 4 роки в Саудівській Аравії (навіть якщо багато хто казав, що поїхав гроші заробляти), я знаю, що за цей час я потім відпрацював кожну копійку.  За 4 роки пропустив лише 1 тренування".

"Яким я бачу своє майбутнє тут?

 Ну, по-перше, свої амбіції хочу відсунути на другий план.  Хочу, щоб поки я тут, ми здобули якнайбільше перемог, якнайбільше титулів здобули і дорога в єврокубках була дуже довгою.

Бажання – це зрозуміло.  Я хочу грати, як і будь-який інший футболіст.  Але не мені вирішувати.  Є тренування.  Намагатимуся доводити, що я готовий конкурувати з кожним з воротарів команди", — сказав Коваль прес-службі.

Нагадаємо, що останні 4 роки Максим Коваль провів у клубі Аль-Фатех із Саудівської Аравії.

Источник: football.ua



Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
День ангела  сегодня  |  завтра
 23 апреля 2024

От латинского - превеликий, величайший. Ни родители, ни учителя не знают с этим мальчиком хлопот и возлагают на него немало надежд. Чем только ни интересуе... Читать дальше