Жезус: У дитинстві я стежив за Арсеналом через Тьєррі Анрі

04 июля 2022, 11:27 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Бразильський форвард висловився про свій перехід у стан "канонірів".

Напередодні лондонський Арсенал офіційно оголосив про підписання нападаючого Габріела Жезуса, права на якого раніше належали Манчестер Сіті.

25-річний бразилець поділився емоціями від свого переходу в новий клуб і висловився про головного тренера команди Мікеля Артета.

"Артета мені дуже допоміг у Манчестер Сіті. Ми завжди трималися разом після тренувань і допрацьовували щось. Він дуже розумний хлопець і був чудовим гравцем, тому, якщо він щось знає, він може навчити мене або молодих гравців".

"У дитинстві я стежив за Арсеналом через Тьєррі Анрі. Звичайно, я не стежив за багатьма європейськими командами, але коли я побачив деяких гравців, які грали тут, я сказав: "Вау, цей клуб великий". Коли я грав проти Арсеналу, я дивився на Емірейтс, і це був дуже гарний стадіон, тому я дуже радий грати тут".

"Я дуже радий підписати контракт з цим великим клубом. З першого дня, коли я знав, що можу прийти грати за Арсенал, я був щасливий. Я знаю тренерський штаб, я знаю деяких гравців, в быльшості бразильських. Я знаю, що є багато висококласних гравців тут.

Вони молоді, і я ще молодий, тому я дуже радий бути тут, щоб допомогти. Я приходжу, щоб допомогти, а також навчитися і спробувати зробити все можливе для досягнення успіху", — цитує слова Жезуса офіційний сайт Арсеналу.

Минулого сезону Габріел Жезус провів за Манчестер Сіті 28 матчів у рамках АПЛ, у яких він забив 13 голів та віддав 12 результативних передач.

Усього на рахунку бразильського форварда у футболці "містян" 233 поєдинки, 95 голів та 46 асистів.

Источник: football.ua



Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
День ангела  сегодня  | 
 25 апреля 2024

Исаакий - имя, производное от Исаака, древнееврейское. В переводе с иврита - смеяться, смех. По Библии, Сарра, жена патриарха Авраама, выслушала в глубокой... Читать дальше