Майораль: Я якось спізнився на чотири хвилини, а Роналду сказав, що маю приїжджати на годину раніше

30 июня 2022, 12:25 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Футболіст розповів про урок від португальської зірки.

Нападник мадридського Реала Борха Майораль розповів, як Кріштіану Роналду привив йому правило приїжджати на базу раніше.

"Якось в Реалі мене несподівано покликали на базу, але я спізнився. Мені ніхто нічого не сказав, тому що я спізнився всього лише на чотири хвилини.

Але ми приїхали на базу, і я пам’ятаю, що Кріштіану сказав мені: "Борха, ти не можеш так відноситись до справи. Ти дуже молодий. Я завжди приїжджаю на 30-40 хвилин раніше. Ти маєш бути на тренуванні на годину раніше.

Зрозумій, ти не маєш права спізнюватись".

Це стало для мене уроком. Відтоді, де б я не грав, я більше не спізнювався. Приїжджаю на 10 хвилин раніше, завжди залишається багато часу", — зізнався Майораль в інтерв'ю Defensa Сentral.

25-річний форвард минулий сезон провів у оренді у Хетафе. На його рахунку 6 голів та 1 асист у 18 матчах. Також він виступав раніше за Вольфсбург, Леванте та Рому — усі рази в оренді.

Источник: football.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ         
Официальный курс валют на сегодня  НБУ  |  ЦБР
Валюта Покупка Динамика
Доллар США USD 2 549,5951
-3,6836  
Евро EUR 2 784,6678
-5,2998  
Российский рубль RUB 4,0532
+0,0029  
Реклама
День ангела  сегодня  |  завтра
 29 марта 2024

Имя имеет латинское происхождение и означает из рода Юлиев. Святым покровителем является святой мученик пресвитер Юлиан (Иулиан) Галатийский. Святой жил во... Читать дальше