Шахаб та Крістіан – у списку гравців Зорі, які проведуть збори у Польщі

30 июня 2022, 10:01 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Команда у передмісті столиці Варшави розпочне готуватись до УПЛ.

Луганська Зоря на своєму офіційному сайті оголосила список гравців, які розпочнуть підготовку до нового сезону УПЛ та Ліги Конференцій.

Воротарі: Микита Шевченко, Дмитро Мацапура, Антон Жилкін, Олександр Сапутін Захисники: Ярослав Кисіль, Юрій Дудник, Максим Сміян, Максим Казаков, Тимофій Сухар, Максим Імереков, Ігор Снурніцин, Даніл Скорко,  Валерій Дубко,  Олег Данченко Півзахисники: Максим Хлань, Денис Нагнойний, Назар Байрук,  Єгор Назаріна, Сергій Булеца, Ахмед Алібеков, Юрій Тлумак, Максим Луньов, Даніїл Алефіренко Нападники: Владислав Кабаєв, Олександр Гладкий, Крістіан, Абдулла Абдуллаєв.



Згодом до команди доєднаються Шахаб Захеді, який останнім часом виступав у Академії Пушкаша на правах оренди, та Денис Янаков, який був у оренді у Поліссі.

Цікаво, що відсутні у даному списку Віталій Вернидуб, Дмитро Хомченовський, Владислав Ємець, Артем Громов та Денис Фаворов. Ймовірно, вони продовжать кар'єру в інших клубах, тому що їх контракти завершились.

Тренерський штаб визначиться з основною обоймою протягом тижня. Новий головний тренер Патрік ван Леувен приєднається до клубу 30 червня.

Источник: football.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ         
Реклама
Облако тегов
Тайна имени

Происхождение: Азамат от арабского — могущественный, великий. Читать дальше