Вихованець Барселони продовжить кар’єру в Лізі 1

29 июня 2022, 09:10 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Півзахисник виступатиме в складі новачка "елітного" дивізіону.

Французький Осер за підсумками цього сезону посів третє місце в Лізі 2, після чого за допомоги одразу двох послідовних серій пенальті в рамках плей-оф боротьби за місце в "елітному" дивізіоні проти Сошо та Сент-Етьєна вперше за 10 років зумів здобути право виступати на найвищому рівні у власній країні.

Зрозуміло, що на тлі цього досягнення новоприбулому учаснику Ліги 1 потрібно було підшукати підсилення під час літньої трансферної кампанії.

Осер при цьому вирішив ще й попрацювати на майбутнє, запросивши до свого складу 19-річного юнака з непростою футбольною долею в плані побудови спортивної кар’єри.



Півзахисник Кайс Руїс-Атіль є вихованцем ліонської футбольної школи, проте значну частину часу провів у академії каталонської Барселони, до складу якої повторно долучився на початку цього сезону, уже маючи при цьому досвід виступів у складі французького Парі Сен-Жермен.

Однак зрештою заграти в складі основної команди Хаві цьому виконавцеві можливості так і не надав, через що відносини поміж гравцем та клубом мали швидкоплинний характер.

Осер підібрав юнака вже в якості вільного агента, запропонувавши йому трирічний контракт.

На рівні Прімери 2 Руїс-Атіль відіграв 11 матчі, зробивши один гольовий пас.

Источник: football.ua



Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Последние новости  Украина  |  Россия  |  Мир
  
Тайна имени

От греческого - вестница. Ангелина часто рождается в семье, где родители не ладят друг с другом и нередко расходятся. В какой-то степени это накладывает от... Читать дальше