Айнтрахт позбавив Динамо Київ потенційного посіву в плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів

19 мая 2022, 08:49 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

На фінал Ліги Європи УЄФА бодай одна українська команда чекала з нетерпінням.

Франкфуртський Айнтрахт у фінальному протистоянні Ліги Європи УЄФА проти шотландського Рейнджерс напередодні здобув перемогу в серії післяматчевих пенальті, зігравши в основний час зустрічі внічию — 1:1.

Айнтрахт — Рейнджерс 1:1 (5:4 — пен. ) Відео голів та огляд матчу Через окремі норми регламенту, у підсумковому результаті звітної гри також було зацікавлене й київське Динамо, яке в ранзі віце-чемпіону достроково завершеного сезону української Прем’єр-ліги представлятиме нашу країну в наступній кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА.



Стартуватимуть "біло-сині" аж із другого раунду відбіркового етапу, де, як і під час потенційного наступного етапу, будуть сіяними під час жеребкування.

Однак саме успіх Айнтрахту в підсумку позбавив столичний колектив можливості сподіватися на аналогічний статус під час формування пар фінальних зустрічей кваліфікації.

Ба більше — українська команда зіграє проти одного з двох колективів із найбільшим коефіцієнтом у таблиці рейтингів клубів УЄФА, якими наразі є лісабонська Бенфіка та той самий шотландський Рейнджерс.

Источник: football.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ         
Реклама
Последние новости  Шоу-биз и культура
  
Теплее всего