Кьєлліні: Я підрізав крила молодим гравцям Ювентуса, так що їм час летіти

17 мая 2022, 13:58 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Футболіст завершив свої виступи за туринців.

В рамках 37 туру італійської Серії А туринський Ювентус зіграв у гольову нічию проти Лаціо (2:2).

Цей матч став останнім у футболці клубу не тільки для Пауло Дібали, а й для багаторічного капітана "старої сеньйори" Джорджо Кьєлліні.

"Я завжди казав, що хочу піти на високому рівні, що відповідає моїй кар'єрі, і я досяг цього.  Це був важкий рік для Ювентуса, але я зміг проявити себе на своєму рівні на полі, і це дало мені поштовх, щоб відійти вбік і дати дорогу молодшим гравцям.

Тепер, після того, як їх обіймали та захищали, для них настав час взяти на себе відповідальність.  Я чудово розумію, що підрізав крила деяким молодим гравцям у Ювентусі.  Так що їм час летіти, і я їх підтримуватиму".



"Мій план полягав у тому, щоб дограти сезон і вийти на чемпіонат світу, бо після перемоги на Євро я відчув, що можу бути частиною цього.  Очевидно, я все одно залишив би місце іншим, але, на жаль, все пішло не так, як ми хотіли.

Тепер я залишаю Ювентус та збірну у добрих руках із талановитими молодими гравцями, які готові приступити до роботи. Сьогодні я провів на полі 17 хвилин – по одній на кожен рік у Ювентусі", — зізнався Кьєлліні.

Источник: football.ua



Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Облако тегов
Тайна имени

Имя советской эпохи, аббревиатура слов «Владимир Ильич Ленин - организатор революции». Это тот тип женщин, которые всегда любят быть в гуще событий. Они с ... Читать дальше