Сімеоне: Я разом із тренерським штабом залишаюся в Атлетіко

16 мая 2022, 16:52 | Футбол
фото с football.ua
Размер текста:

Аргентинський фахівець не має наміру залишати мадридський клуб.

Головний тренер мадридського Атлетіко Дієго Сімеоне після матчу іспанської Ла Ліги проти Севільї (1:1) прокоментував своє найближче майбутнє.

"Тут немає про що говорити. Я разом із тренерським штабом залишаюся в Атлетіко. Нам потрібно багато чого виправити. Я самокритичний, тому розумію, що є проблеми.

Виправдання марні. Навіть в нестабільному сезоні ми всі беремо на себе відповідальність за те, що не змогли показати кращі результати, хоча й досягли головної мети, пробилися в Лігу чемпіонів. Ми повинні вдосконалюватися та вірити в те, що робимо.



Колись були часи, що нам вдавалося наблизитися до Реала та Барселони, ми навіть виграли в них два чемпіонства. Але Севілья, Бетіс та Атлетік також близько підтягнулися до нас", - наводить слова Симеоне IntoTheCalderon.

Після 37 турів Атлетіко набрав 68 очок і перебуває на третьому місці у турнірній таблиці Ла Ліги, випереджаючи Севілью на один бал.

Нагадаємо, Сімеоне працює з "матрацниками" з 2011 року. Під його керівництвом клуб взяв вісім трофеїв.

Источник: football.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ         
Реклама
Облако тегов
Тайна имени

От древнескандинавского житель Асгарда, от древнегерманского божье копье. В детстве - беспокойный, болезненный ребенок, стоящий родителям бессонных ночей. ... Читать дальше